Katılım Koşulları ve Önemli Hususlar

Katılım Koşulları;

• Etkinliğe 20 araştırmacı ve 15 doktora öğrencisi katılacaktır.
  • Etkinliğe katılacak araştırmacıların doktoralarını tamamlamış olmaları,
  • Etkinliğe katılacak doktora öğrencilerinin yeterliliğini geçmiş ve tez aşamasında olmaları
  • Etkinliğe bir proje önerisi yada fikri ile katılıyor olunması
  • Daha önceden bu tür bir etkinliğe katılınmamış olunması
  • İntihalden ceza alınmamış olunması gerekmektedir.

NOT : Etkinliğe katılacak araştırmacılara yönelik olarak; "daha önceden TÜBİTAK'a proje vermiş olan, revize almış ya da projesi reddedilmiş" olanlar öncelikli olarak tercih edilecektir.

Önemli Hususlar;

• Kayıtlar online olup, belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilecektir.
  • Katılımcıların etkinliğe tam zamanlı olarak katılımı zorunludur.
  • Etkinlik 27 Mayıs 2016 Cuma öğleden sonra başlayacak olup, 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü tamamlanacaktır (ilgili program web sayfasında ilan edilecektir).
  • Katılımcıları otele götürmek üzere, 26 Mayıs 2016 Cuma günü 14.30'da Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi T1 Blok Otoparkı'ndan da bir araç kaldırılacaktır
  • Katılımcıların  masrafları, TÜBİTAK'ın belirlediği üst sınırlarda proje kapsamında karşılanacaktır.